Ne lepődjünk meg, a DVTK-Fradi meccs kezdése után az ultrák nem fognak szurkolni

Megosztás

Némán maradnak majd a helyükön a Diósgyőr ultrái az FTC elleni kupameccs kezdősípszava után. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet egy bizonyos sérelmükre.

Az Ultras Diósgyőr közleményét változtatás nélkül közöljük. “5 PERC CSEND MAGUNKÉRT!

A mai nappal elérkeztünk a szezon eddigi legfontosabb meccséhez. Bármelyik csapat is jut tovább azt mindkét fél elismerheti, hogy valószínűleg még a döntőben sem várható effajta lelátói rivalizálás, lelátói csata és igazi futball hangulat.

MINDENT BELE KELL ADNI, PÁLYÁN ÉS LELÁTÓN EGYARÁNT MINDENKINEK!

Viszont a közelmúlt történései és a háttérben ellenünk szorgosan munkálkodó “sötét erők” elérték, hogy erre a napra ne érezzük magunkat felszabadultan, ne éljük át egy futballünnep igazi varázsát. Azonban ezt/ezeket megpróbáljuk félre tenni amennyire csak lehet és 100%-osan beállni a csapat mögé!

Ahogy olvashattuk, a rendőrség kiemelten készül erre a meccsre, ami nekünk Diósgyőr szurkolóknak itt Miskolcon már régen rossz előjel, hiszen a legkisebb kihágások is óriási büntetésekkel járhatnak vagy rendkívüli intézkedéseket vonhatnak maguk után.

KÉRÜNK TITEKET NE “ÜLJETEK FEL” SEMMIFÉLE PROVOKÁCIÓNAK, TARTÓZKODJATOK A MAGÁNAKCIÓKTÓL ÉS FIGYELJETEK ODA EGYMÁSRA, BARÁTAITOKRA!

A szervezett szurkolói csoportok döntése alapján az első 5 percben nincs szurkolás ezzel is tiltakozva és üzenve, hogy “MISKOLCON NEM A SZURKOLÓ A LEGNAGYOBB PROBLÉMA! ZÁRJUNK ÖSSZE! MINDÖRÖKKÉ DIÓSGYŐR!” – írták.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek